Coaching triatlon

  • Meer dan 10 jaar ervaring in triatloncoaching.
  • Voor de beginnende triatleet of de atleet die naar Hawaii wil.
  • Wetenschappelijk benaderd.
  • Op maat.
Coaching triatlon - Forward Coaching Antwerpen

Je persoonlijk trainingsprogramma

Om je doelen te bereiken is het belangrijk om een persoonlijk plan te hebben. Dit moet rekening houden met jouw huidige conditie en dagelijkse belasting naast het lopen. Met de juiste balans tussen training en rust, zorgen we voor verbetering van jouw conditie en voorkomen we blessures.

Een juiste triatloncoaching start met de juiste testen. Zo brengen we jouw profiel als atleet in kaart en beginnen we om jouw coaching op maat. De testen geven je een duidelijk beeld waar je staat.

Personal coaching

Via online software wordt jouw persoonlijk trainingsplan doorgestuurd Dit schema is altijd persoonlijk en op maat. De coaches van Forward werken als team voor jou. Ze challengen elkaar constant om de kwaliteit van jouw loopcoaching te garanderen. Daarbij zijn ze 24/7 bereikbaar en wordt jouw trainingsdata wekelijks gecontroleerd. Kortom je wordt nauwkeurig opgevolgd om jouw triatlondoelen te behalen. We move Forward together.

Onze coaches Jeroen, Stef en Toon werken als een team voor onze triatleten. Zo worden alles specialisaties gebundeld voor de beste begeleiding. Boek nu jouw intakegesprek bij één van hen om jouw persoonlijk coachingtraject op te starten.

Community

Onze aanwezigheid in Antwerpen creëert automatisch een community in deze prachtige stad. Wekelijks organiseren we looptrainingen in groep. Doel van deze training is tweedelig. Enerzijds leren we looptechnische vaardigheden aan en anderzijds wordt iedereen fysiek uitgedaagd tijdens deze stevige maar gestructureerde training. Check ook zeker onze social media voor de details van onze social rides. Alsook onze partner Count Me In voor jouw leukste fietsevents in België.

Tarieven Coaching triatlon

Triatlon coaching
Per kwartaal
Vanaf € 395,-

koen michielsen webdesign