ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Corporate Wellbeing

  • Gebruik van onze ervaring in topsport om wellbeing op de werkvloer uit te werken
  • Voor grote en kleine ondernemingen
  • Wetenschappelijk benaderd
  • Grote return of investment

Er zijn enorm veel gelijkenissen tussen het bedrijfsleven en topsport. Om ook in het bedrijfsleven topprestaties te leveren moeten alle details kloppen. Bij Forward zijn we ervan overtuigd dat wellbeing een enorm belangrijk element is voor elke bedrijf.

Op zoek naar een sportief doel voor jouw bedrijf? Stress in een professionele omgeving tegengaan? Wij bouwen, dankzij op maat gemaakte coaching trajecten, mee aan een efficiƫnt gezondheidsbeleid voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Corporate wellbeing

We werken bij Forward rond 4 pijlers. Deze zijn onlosmakelijk gelinkt aan elkaar.

  • Sport & beweging
  • Ergonomie
  • Mentaal welzijn
  • Voeding

Dankzij deze brede kennis kunnen we een project uitwerken voor elk bedrijf. Wij werken dit met ons multidisciplinair team op maat uit rekening houdend met de noden van jouw bedrijf.

Heb jij een gezonde werkplek? - Blueprint

Wil je jouw personeel informeren over een gezonde, actieve levensstijl? Wil je investeren in jouw werknemers maar weet je niet waar te beginnen? Via een uitgebreide screening van jouw mensen maken we een wellbeing blueprint van jouw bedrijf. Hiermee leggen we de pijnpunten bloot. Op die manier ben je zeker dat je de juiste return krijgt van jouw investering.

Samen naar een sportief doel

Sport maakt mensen niet enkel fit, het verbindt ze ook met elkaar. Dit door samen doelen te bereiken en grenzen te verleggen. Fit is echter niet voldoende. Sport moet ook verantwoord en gezond zijn. De coaches van Forward garanderen een verantwoorde aanpak en gebruiken hun uitgebreide kennis uit de topsport. Hun persoonlijke aanpak maakt zowel van een beginnende als een geoefende sporter een echte atleet. Dit op een zeer efficiƫnte manier dat kadert binnen de juiste work-life balance.

Haal een coach in huis

Geen gezamenlijk doel maar je wil voor ieder wat wils? Maak het mogelijk voor jouw mensen om op consultatie te gaan bij onze coaches op de werkvloer. Of het nu gaat over het behalen van een sportief doel, een gezond voedingspatroon handteren of kwaaltjes wegwerken? Op deze manier kan iedereen geholpen worden.

koen michielsen webdesign