ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Partners

De Geus Dert13n

DE GEUS DERT13N

Forward heeft in Antwerpen een nauw partnership met Fietsen De Geus. Zij zijn al meer dan 10 jaar één van de meest gerenommeerde fietswinkelketens van de stad. Samen met Fietsen De Geus garanderen wij kwaliteit en plezier in jouw manier van fietsen.


Partners

COUNT ME IN

Count Me In is een cycling agency gespecialiseerd in events, marketing en merkactivatie. Onder de koepelnaam PlugPlug organiseert het kwalitatieve gravel events, routes en trips. Daarnaast organiseert Count Me In ook events op de weg en mountainbike. Ook voor bedrijven organiseert CMI events, teambuildings, coffee rides en incentives. Daarnaast lanceerde CMI het routeplatform 'De Parcoursbouwer' waarbij kwalitatieve road en gravelroutes worden aangeboden. Bovendien is Count Me In mede-organisator van de Marathon 4 Hope.

Partners

SPIRIT-ANTWERP

Voor alle ondersteuning inzake blessures en de preventie ervan werken we samen met Spirit Antwerp. Toon en Sander van Spirit zijn geen onbekenden voor ons. We werken al meer dan 10j samen en zijn naar onze mening toppers in hun vak. De normen en waarden van onze praktijken zijn 100% gelijk. Een persoonlijke aanpak met zeer goede service.

koen michielsen webdesign