ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Partners

Partners

POS (Power Of Sports)

POS is het nieuwe sportieve goede doel, dat door drie ondernemers in 2023 werd opgestart. Levensvrienden Myunkoo Olyslager, Dieter Deceuninck en Stijn Nachtergaele sloegen de handen in elkaar en wilden maar al te graag hun persoonlijke passie en liefde voor sport delen. Het doel van POS is om te zorgen dat kansarme kinderen over de hele wereld aan sport kunnen doen. Het goede doel zal projecten ondersteunen die uitsluitend sport gerelateerd zijn, waarin POS zal bijdragen in logistiek, uitrusting, coaching, transport, infrastructuur of algemene kosten. Om de liefdadigheidsprojecten te sponsoren worden sportwedstrijden gekoppeld aan een goed doel. 100% van het opgebrachte geld zal rechtstreeks naar het specifieke project gaan.Het liefdadigheidsproject vormt ook een volledige community met hun eerste capsule kleding- en sportcollectie. Elke aankoop helpt de stichting trouw te blijven aan haar engagement waarbij 100% van de donaties naar de projecten gaan.

Partners

COUNT ME IN

Count Me In is een cycling agency gespecialiseerd in events, marketing en merkactivatie. Onder de koepelnaam PlugPlug organiseert het kwalitatieve gravel events, routes en trips. Daarnaast organiseert Count Me In ook events op de weg en mountainbike. Ook voor bedrijven organiseert CMI events, teambuildings, coffee rides en incentives. Daarnaast lanceerde CMI het routeplatform 'De Parcoursbouwer' waarbij kwalitatieve road en gravelroutes worden aangeboden.

Partners

SPIRIT-ANTWERP

Voor alle ondersteuning inzake blessures en de preventie ervan werken we samen met Spirit Antwerp. Toon en Sander van Spirit zijn geen onbekenden voor ons. We werken al meer dan 10j samen en zijn naar onze mening toppers in hun vak. De normen en waarden van onze praktijken zijn 100% gelijk. Een persoonlijke aanpak met zeer goede service.

koen michielsen webdesign