ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Voedingsadvies

  • Afhankelijk van individuele noden en behoeften.
  • Voor zowel sporters als niet-sporters.
  • Van vermageren tot een voedingsplan tijdens het lopen van een marathon.
  • Wetenschappelijk onderbouwd.
Voedingsadvies - Forward Coaching Antwerpen

Voedingsadvies voor (niet) sporters 

Onze diëtiste, adviseert en ondersteunt zowel sporters als niet-sporters. Je kan bij haar terecht voor zowel een intensief coachingstraject (1 maand of 3 maanden) als voor afzonderlijke voedingsconsultaties. De eerste consultatie is steeds een intakegesprek waarbij het huidige voedingspatroon in kaart wordt gebracht. Naargelang de noden wordt er een individueel voedingsadvies uitgewerkt en ontvang je de nodige informatie. Tijdens verdere vervolgconsultaties wordt de progressie geëvalueerd en bijkomend advies gegeven.


Het coachingstraject van 1 maand bevat een intakegesprek en toegang tot een professionele app zodat er non-stop coaching kan worden voorzien. De dagelijkse voedingsinname wordt hierdoor opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Bij het coachingstraject van 3 maanden wordt nog een extra opvolggesprek ingepland. Daarnaast kunnen er aangepaste voedingsschema’s worden voorzien in functie van training en wedstrijd.


Bij onduidelijkheden of vragen kan je steeds bij onze diëtiste een volledig vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek in plannen.


Tarieven Voedingsadvies

Startconsultatie – intake (60 min)€ 60,-
Opvolgconsultatie (30 min)€ 35,-
Coachingstraject – 1 maand€ 90,-
Coachingstraject – 3 maanden€ 210,-

koen michielsen webdesign