Coaching fietsen

  • Meer dan 10 jaar ervaring op het allerhoogste niveau in de wielersport.
  • Voor de competitieve wielrenner en recreatieve fietser.
  • Wetenschappelijk benaderd.
  • Op maat.
Coaching fietsen - Forward Coaching Antwerpen

Fietscoaching bij Forward?

Kennismakingsgesprek

Vooraleer we jouw fietscoaching opstarten nodigen we jou uit op een intakegesprek. Via dit gesprek leggen we uit hoe onze fietscoaching in elkaar zit en gaan we na hoe jij met jouw trainingen omgaat. Dit creëert een eerste band tussen coach en fietser.

Start!

Een juiste fietscoaching start met de juiste testen. Dit om jouw profiel als fietser in kaart te brengen en om jouw coaching op maat op te starten. Een inspanningstest is standaard in elk coachingtraject. Dit is ons hulpmiddel om jou op een optimale manier te begeleiden. Optioneel wordt er ook een VLAmax-test afgenomen. De VLAmax geeft aan hoe snel lactaat wordt geproduceerd in het lichaam. Dit geeft een extra beeld van jouw profiel als renner en laat ons toe om jouw fietscoaching nog nauwkeuriger af te stemmen op jouw fietsdoel.

Coaching 24/7

Om jouw fietsdoelen te behalen is de juiste opvolging cruciaal. De coaches van Forward werken als team voor jou. Ze challengen elkaar constant om de kwaliteit van jouw fietcoaching te garanderen. Daarbij zijn ze 24/7 bereikbaar en worden jouw trainingsdata wekelijks gecontroleerd. Kortom je wordt nauwkeurig opgevolgd om jouw fietsdoelen te behalen. We move Forward together.

Opvolging

Doorheen jouw fietscoaching worden er opvolgmomenten gepland waarbij jouw testen herhaald worden. Dit om jouw vooruitgang nauwkeurig in beeld te brengen en het vervolg van jouw traject optimaal te houden. Daarnaast sturen de coaches van Forward jouw planning bij door het regelmatig inplannen van functionele testen. Kortom je wordt nauwkeurig opgevolgd om jouw fietsdoelen te behalen.

Oprichter en coach Jeroen van Forward gebruikt zijn kennis en ervaring als hoofdcoach bij de professionele wielerploeg Lotto-Dstny om elke fietser te begeleiden als een prof. Het ganse Forward team maakt gebruik van deze ervaring om alle fietsers naar een hoger niveau te tillen.

Community

Onze komst naar Antwerpen moet automatisch een community creëren in deze prachtige stad. Check dus zeker onze social media voor de details van onze social rides. Check zeker ook onze partner Count Me In voor jouw leukste fietsevents in België.

Een nieuwe fiets kopen?

Forward heeft in Antwerpen een nauw partnership met Fietsen De Geus. Zij zijn al meer dan 10 jaar één van de meest gerenommeerde fietswinkelketens van de stad. Samen met Fietsen De Geus garanderen wij kwaliteit en plezier in jouw manier van fietsen.

Tarieven Coaching fietsen

Fiets Coaching
Per kwartaal
Vanaf € 395,-

Ook interessant voor jou

koen michielsen webdesign