ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Meer en meer vrouwen op de fiets

Tien jaar geleden konden we de vrouwelijke deelnemers aan fietstochten nog makkelijk tellen. Vandaag de dag ziet het fietslandschap er heel anders uit. Het zijn niet enkel meer de mannen die zich wagen aan de asfaltwegen. Ook de vrouwen hebben de fiets nu echt ontdekt.

23.03.2018

Maar waarom zou jij nu beginnen met fietsen?

Je bent niet alleen.

De pioniersjaren zijn al lang achter ons. Je bent zeker niet de eerste die de fiets heeft ontdekt en zal lang niet de laatste zijn. Leer nieuwe mensen kennen die je tegen komt op je fietstocht en maak nieuwe vriendschappen. Ga er op uit en vergeet even alle dagelijkse sleur. Sla een praatje met een vriendin en motiveer mekaar om je grenzen te verleggen.

Evenementen

De fietsevenementen zijn de ideale gelegenheid om samen met vrienden een vooropgesteld doel af te werken. Tal van organisaties zorgen nu ook voor een aangepast uitdagend parcours voor vrouwen.

Aangepast materiaal

De tijd dat vrouwen met materiaal rondreden dat eigenlijk geschikt is voor mannen is al lang voorbij. Alle fabrikanten van fietskledij en fietsen hebben nu ook een vrouwen assortiment waarbij je lekker comfortabel kan fietsen.

Vrijheid

Je hebt de hele wereld voor je om te ontdekken. Je kan overal naartoe en ontdekt zoveel mooie nieuwe plaatsjes. Je hoeft echt niet zo ver te gaan om een wauw gevoel te krijgen. Je zal versteld staan hoe mooi je eigen omgeving is.

Goed voor de lijn

Sporten is natuurlijk ook goed voor je lijn. Vermageren is dan ook één van de grootste motivaties om te sporten. Als vrouw verbrand je per uur dat je fietst al snel 600-800 kcal. En dat is toch altijd mooi meegenomen.

koen michielsen webdesign