Coaching lopen

  • Meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van lopers.
  • Voor de beginnende loper of de atleet die zijn records wil breken.
  • Van korte afstand tot marathon of ultraruns
  • Wetenschappelijk benaderd.
Coaching lopen - Forward Coaching Antwerpen

Je persoonlijk trainingsprogramma

Om je doelen te bereiken is het belangrijk om een persoonlijk plan te hebben Een plan dat rekening houdt met jouw huidige conditie en dagelijkse belasting naast het lopen. Met de juiste balans tussen training en rust, zorgen we voor verbetering van jouw conditie en verkleinen we de kans op blessures of overtraining.

Met een inspanningstest brengen we jouw profiel als loper in kaart. Zo kunnen we een coachingtraject starten dat 100% op jou afgesteld is. 

Personal coaching

Je ontvangt jouw persoonlijk trainingsplan digitaal. De coaches van Forward werken als een team. We challengen elkaar constant om de kwaliteit van jouw loopcoaching te garanderen. We zijn 24/7 bereikbaar en jouw trainingsdata wordt wekelijks gecontroleerd. Kortom je wordt nauwkeurig opgevolgd om jouw loopdoelen te behalen. We move Forward together.

Bij Forward werken we als team voor onze atleten. Stef is onze loopexpert. Hij gebruikt zijn jarenlange ervaring als topsport atletieker om iedereen naar een hoger niveau te tillen. Boek nu jouw intakegesprek bij één van onze coaches om jouw persoonlijk coachingtraject op te starten.

Loop met je coach

Join onze loop community. Wekelijks organiseren we looptrainingen in groep in Antwerpen. Doel van deze training is tweedelig. Enerzijds leren we looptechnische vaardigheden aan en anderzijds wordt iedereen fysiek uitgedaagd tijdens deze stevige maar gestructureerde training.

Tarieven Coaching lopen

Loop coaching
Per kwartaal
Vanaf € 395,-

Ook interessant voor jou

koen michielsen webdesign